Nyt Kulturspind på gaden nu
NyhedSkrevet af: Fine Spind20. feb 2020

Nyt Kulturspind på gaden nu

Vi er glade for at kunne præsentere de nye numre af Kulturspind Aarhus og Kulturspind København, som er på gaden nu

Vi sætter i de trykte magasiner Kulturspind Aarhus og Kulturspind København fokus på tendenser i kulturverden og interessante kulturpersonligheder. Denne gang kan du begge magasiner møde Merete Pryds Helle, som digter videre på andres liv og kunstneren Martin Martensen-Larsen, som stiller skarpt på den amerikanske våbenlovgivning og dens paradokser. Dan Turéll kom til Halfdan E i en drøm og bad ham gøre deres projekt færdigt. Læs vores interview med Halfdan E og mød også instruktør Malou Reymann, som lader far skifte køn i sin nye familiefilm ‘En helt almindelig familie’. Som altid kan du også læse Ninas noter, som denne gang handler om noget med en blå undulat og en sømand; Fugletydning for begyndere. Og så har vi besøgt Onkel Reje, mens han øvede på sit nye Mega Heavy Trylleshow og mødt den svenske musiker Sara Parkman, som kalder sin musik en aftenbøn for vores tid.

I KulturspindKøbenhavn kan du også møde Kirsten Delholm fra Hotel Proforma og i Kulturspind Aarhus kan du læse en reportage fra Moesgaard Museums udstilling om den dag, hvor alt liv forsvandt i Pompeji.

Desuden er der masser af kort & godt om kultur på siderne og ny Q&A serie, hvor du kan få et indblik i kunstneres arbejde. Denne gang med: Sigrid Johannesen, som er aktuel med forestillingen ‘Made in China’ på Aarhus Teater og Sort/Hvid, og som laver teater om verden lige nu. Line Rosenstjerne, som er skuespiller og lige nu er aktuel med sit projekt ‘Female Gaze’ på Kvindemuseet og Teatret ved Sorte Hest, hvor hun sammen med en række andre kunstnere undersøger, hvordan man kan portrættere en kvinde uden at havne i klicheer. Og Tali Rázga fra Gazart, som har lavet en forestilling om, at det ikke altid en dans på roser at være delebarn.
Q&A med Tali Rázga

Du kan tegne abonnement og få magasinerne sendt hjem til dig - eller du kan finde det i Aarhus eller København.

I København er der kort og godt om:
Pinocchio af Teater Patrasket på Anemonen, Hr. Skæg i Mantzius Live og Ishøj Musikteater og Taastrup Teater & Musikhus, Ann Veronica Janssen på Louisiana, Familien #Sponsoreret på Zangenbergs Teater, Halfdan Piskets danskertrilogi på Østerbro Teater, Djuna Barnes’ ‘Natteskov’, 50 farlige ting på Folketeatret, Jan Grarup på Nørrebro Teater, C.V. Jørgensen teaterkoncert på Aveny-T, ‘Klovn - Enden er nær’, Verdens sidste idé på Ideal Bar, Claus Høxbroe i Literaturhaus, Lazarus på Det Kgl. Teater og en ny film med Jørgen Leth.

I Aarhus er der kort og godt om:
Teater Patraskets Pinocchio på Teatret Gruppe 38, Shirin Neshat på Aros, Niels Hausgaard i Musikhuset, Hr. Skæg i Musikhuset, Aarhus Jazz Orchestra på Aarhundredets Festival, Kristian Bang Foss på Åby bibliotek, Land art og countrymusik på Kunsthal Aarhus, Djuna Barnes’ bog ‘Natteskov’, Band Ane i Vor Frue Kirke på SPOR Festival, Jan Grarup på Dokk1, Dracula forener Aarhus Teater og Den Jyske Opera, AquaSonic koncert på Godsbanen, Klovn - Enden er nær, Vejen hjem på Teater Refleksion, Claus Høxbroe i Kristian F. Møller, ‘L’ODHO performs Tom Waits’ på Aarhus Teater, Kaj Munk og Ordet af Aarhus Domkirke og Aarhus Teater, Verdens sidste idé på Radar, og en ny film af Jørgen Leth.

Facebook
Del på facebook
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Sponsoreret indhold
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind