Ceci Moss parkerer sin galleri-lastbil i Los Angeles og kommer til Aarhus
NyhedSkrevet af: Nanna Westergaard13. maj 2019

Ceci Moss parkerer sin galleri-lastbil i Los Angeles og kommer til Aarhus

Ceci Moss er leder af gallereti Gas, som udstiller kunst i en lastbil i L.A. I maj og juni skal hun bo og arbejde i Aarhus
Ceci Moss parkerer sin galleri-lastbil i Los Angeles og kommer til Aarhus</br>Galleri Gas udstiller samtidskunst i en lastbil, der bliver parkeret forskellige steder i Los Angeles</br>Foto: Larin Sullivan
Galleri Gas udstiller samtidskunst i en lastbil, der bliver parkeret forskellige steder i Los Angeles
Foto: Larin Sullivan

Ceci Moss er leder og kurator på det californiske galleri Gas, som udstiller samtidskunst online og i en lastbil, der bliver parkeret forskellige steder rundt omkring i Los Angeles.

Som en del af Aarhus Billedkunstcenters residency-program kommer den amerikanske kurator til Aarhus for at bo og arbejde på Godsbanen fra maj til juni. Galleriet Gas fungerer med sin lastbil som en mobil, autonom og eksperimenterende platform. Her kan kunstnere skabe oplevelser, der undersøger alternative former for kulturel og kritisk kunstproduktion. Fordi galleriet er omrejsende tillader det en stor uafhængighed og kreativ frihed.

Aarhus Billedkunstcenters residency-program er designet til at give kunstnere og kuratorer mulighed for at skabe nye kontakter og udvide deres professionelle netværk. Og netværk er noget, Ceci Moss i forvejen arbejder meget med, både gennem sit arbejde med Gas og gennem sit akademiske arbejde, hvor hun undersøger internetbaserede kunstpraksisser og netværkskultur.

Under sit ophold i Aarhus får hun rig mulighed for at finde nye netværk ved at besøge atelierer, udstillingssteder og deltage i kulturelle møder og begivenheder i byen. Besøget skal samtidig også give tid og plads til, at Ceci Moss kan arbejde og eksperimentere med sin egen praksis, mens hun samtidig henter inspiration fra den lokale kunstscene i Aarhus.

Aarhus Billedkunstcenter har hvert år besøg af en kurator samt en kunstner i deres recidency-program. Til efteråret er det den iranske kunstner Mona Aghababaee, der rykker ind på Godsbanen.

Ceci Moss er leder og kurator på Galleri Gas.
Foto: Suzy Polling
Galleriet Gas fungerer med sin lastbil som en mobil, autonom og eksperimenterende platform.
Foto: Larin Sullivan
Facebook
Del på facebook

Nanna Westergaard

Kulturjournalist
Nanna Westergaard er uddannet cand.public med en bachelor i Æstetik og kultur. Man kan som regel finde hende til litterære oplæsninger og andre kulturelle arrangementer i byen, men også hjemme i sofaen, hvor hun lytter til ny musik og forsøger at følge med i tidens mest populære Netflix-serier. Det er særligt litteraturen, der fylder i Nannas hverdag; hun har ikke blot en lang to-read liste, men skriver også selv noveller og digte.
Se Nannas artikler her →
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Sponsoreret indhold
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind