Den Jyske Opera giver gratis koncert i Frederiksbjergs park
NyhedSkrevet af: Anne Møller14. juni 2018

Den Jyske Opera giver gratis koncert i Frederiksbjergs park

Den Jyske Opera giver gratis koncert i Frederiksbjergs park</br>Tre ud af fire danskere har aldrig set en opera. Nu viser Den Jyske Opera gratis opera midt i Aarhus.</br>Foto: PR-foto / Den Jyske Opera
Tre ud af fire danskere har aldrig set en opera. Nu viser Den Jyske Opera gratis opera midt i Aarhus.
Foto: PR-foto / Den Jyske Opera

Få et unikt indblik i operaens verden, når Den Jyske Opera letter på låget til deres kommende sæson og inviterer til udendørs operakoncert i Skanseparken i Aarhus

Tre ud af fire danskere har aldrig set en opera. Måske skyldes det fordomme. Måske de høje billetpriser. Sidstnævnte kan imidlertid ikke være undskyldningen, når Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester på lørdag inviterer til en gratis udendørs operakoncert i Skanseparken.
Lørdag den 16. juni inviterer Den Jyske Opera til gratis operakoncert i Skanseparken i Aarhus. Der er blandt andet uddrag fra Carmen.
Foto: PR-foto /Den Jyske Opera
Under koncerten vil der blandt andet blive opført elskede operamelodier af komponister som Puccini, Bizet og Mozart. Den Jyske Opera opfører i den kommende sæson Kleopatra.
Foto: PR-foto /Den Jyske Opera
Sammen med det nye faste ensemble vil unge stjernesolister fra Den Jyske Opera, Aarhus Symfoniorkester og Den Jyske Operas Kor give koncert med nogle af verdens mest elskede operamelodier af komponister som Puccini, Bizet og Mozart.

Oveni det vil publikum også kunne opleve musik fra Den Danske Serie, hvor Den Jyske Opera udforsker glemte mesterværker fra den danske kulturarv og uddrag fra kendte musicals som Porgy & Bess og West Side Story.
Chefen for Den Jyske Opera i Aarhus, Philipp Kochheim.
Foto: PR-foto /Den Jyske Opera
TV-vært og operaelsker Mikkel Fønsskov, som er kendt fra Aftenshowet, vil styre slagets gang og guide publikum gennem dagen. Den Jyske Opera opfører i den kommende sæson Passageren.
Foto: PR-foto /Den Jyske Opera

TV-vært og operaelsker Mikkel Fønsskov, som er kendt fra Aftenshowet, vil styre slagets gang og guide publikum gennem dagen.

Arrangørerne opfordrer alle byens borgere til at deltage og garanterer for en dejlig dag i selskab med stor musik i hjertet af Aarhus.

Fakta:

Opera i parken foregår lørdag den 16. juni i Skanseparken i Aarhus. Der er gratis entré.
Første del af programmet vil være fra Den Jyske Operas kommende sæson. Anden del af programmet er skønne operahits. Se hele programmet påDen Jyske Operas hjemmeside.
Partnere: Den Jyske Opera, Aarhus Symfoniorkester, Aarhus Kommune, Aarhus 2018 Europæisk Frivillighovedstad, Skansen Hus og Have.
Konferencier: Mikkel Fønsskov.
Dirigent: Andreas Delfs.
Solister fra Den Jyske Operas nye ensemble: Johanne Højlund, Tanja Christine Kuhn, Silvia Micu, Daniel Szieli, Leif Jone Ølberg.
TalentU: Den Jyske Operas Kor og Aarhus Symfoniorkester.
Opera i parken er støttet af: CAC fonden og Jyllands-Postens Fond.
Facebook
Del på facebook

Anne Møller

Kulturjournalist og anmelder
Anne Møller er cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur og Oldtidskundskab fra Aarhus Universitet. Gennem sin uddannelse har hun beskæftiget sig med både litteratur og drama, og hun har en forkærlighed for græske tragedier og kvindelitteratur fra slutningen af 1800tallet. Derudover holder hun meget af socialrealistiske forfattere som Tove Ditlevsen, Vita Andersen, Kim Leine og Morten Pape.
Se Annes artikler her →
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Sponsoreret indhold
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind