SPOT festival ikke AFLYST
NyhedSkrevet af: Fine Spind31. mar 2021

SPOT festival ikke AFLYST

Festivalen SPOT har besluttet at rykke deres festival, som foregår midt i Aarhus til den 16.- 17. september
SPOT festival ikke AFLYST</br></br>Foto: PR-foto / SPOT festival
Foto: PR-foto / SPOT festival
Hvert år i begyndelsen af maj plejer festivalen SPOT at give både nye og etablerede musiknavne muligheden for at spille for publikum og ikke mindst internationale musikbranchefolk. Men hvis festivalen skulle holdes som den plejer i år, ville den skulle leve op til en række skærpede krav.
Nu melder festivalen ud, at de vil gøre alt for, at festivalen i år ikke bliver aflyst og at de vil arbejde på at få en så normal festival som muligt. Derfor har de flyttet festivalen til den 16. - 17. september. Der mener de nemlig, at de har et begrundet håb om, at de politiske minimumskrav for en normal gennemførelse vil være til stede.

SPOT Festivals leder, Gunnar K. Madsen fortæller at festivalens formål ikke alene er at samle publikum, men også at give de nye danske sangskrivere og musikere et fagligt mødested og en promotion-platform, der kan booste deres karrierer både nationalt og internationalt.

“Den nye danske musik, vores store musikinteresserede publikum og vores internationale gæster fortjener ikke at blive sprunget over endnu en gang.” siger han.

SPOT-festivalens bestyrelse bakker op om flytningen, fordi de mener, at den kan være med til at give en tiltrængt saltvandsindsprøjtning til branchen, samt vise fremtiden for dansk musik og hvordan vi kommer videre.

Bestyrelsesleder Mads Dahl siger: “Vi glæder os alle til at mødes igen og gøre det, SPOT handler om - nemlig at se ind i fremtiden for musikken, og gerne med noget mere sikkerhed end vi kan lige nu. Vi skal se, hvor musikken står efter krisen, og hvordan vi kommer videre ind i en fremtid, der måske er anderledes end før, men forhåbentlig meget lysere end det seneste år,” siger han.

Flytningen vil sikkert også glæde mange studerende i Aarhus, som nu får muligheden for at tage SPOT uden at skulle sylte de eksemaner, som normalt falder sammen med festivalen.
Facebook
Del på facebook
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Seneste anmeldelser
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind