OPEN CALL: TRAVERS - kunst på tværs

OPEN CALL: TRAVERS - kunst på tværs

Kort og godt Skrevet af: Anne Møller 09 Jul 2018

OPEN CALL: TRAVERS - kunst på tværs

Den 30. august åbner tilmeldingen til det storstilede, tværkunstneriske projekt TRAVERS
OPEN CALL: TRAVERS - kunst på tværs</br>Den 30. august åbner tilmeldingen til det storstilede, tværkunstneriske projekt TRAVERS.</br>Foto: PR-foto / TRAVERS
Foto: PR-foto / TRAVERS
Se store billeder her →
Den 30. august åbner tilmeldingen til det storstilede, tværkunstneriske projekt TRAVERS.
Er du forfatter, musiker, billedkunstner, designer, arkitekt, koreograf eller noget helt syvende? Og drømmer du om at udvikle tværfaglige kunstprojekter, er det nu, du skal slå til. Den 30. august åbner tilmeldingen til det storstilede, tværkunstneriske projekt TRAVERS, der strækker sig fra sommeren 2018 til sommeren 2020, og som er støttet af Statens Kunstfond.

Projektet henvender sig til både udøvende og skabende kunstnere, som ønsker at bidrage til at udvikle og udvide den kunst, der går på tværs af kunstarterne.

I løbet af de to år tilrettelægger TRAVERS workshops, symposier, readings, showcases og saloner, hvor prominente kapaciteter fra både ind- og udland vil zoome ind på forskellige indgange til det tværkunstneriske samarbejde.

Første stop: Glyptoteket

Er man en af de heldige, der kommer gennem nåleøjet, vil der allerede fra den 26. november til den 2. december være workshops på Glyptoteket. Her får kunstnerne mulighed for at arbejde på tværs med det formål at gå på opdagelse i nogle af de fantastiske skæbnefortællinger, der gemmer sig blandt statuerne.

Ud fra spørgsmål som: Hvad kan fortidens massemordere, magtmennesker, myter, myriader eller muser bruges til i dag? Og hvad sker der, når kulturarvens spøgelser møder virkeligheden på museet? får kunstnerne lejlighed til at udforske, hvordan genfortælling af fortællinger kan skabe udgangspunkt for nye dramatiske værker.

Programmet bliver sammensat af både danske og internationale kunstnere, der interesserer sig for genfortællingens tematik, og undervejs vil de arbejde på lige fod med workshopdeltagerne og stå til rådighed for deres processer og idéudvikling.

Fakta:

Programmet for TRAVERS bliver offentliggjort den 30. august med et Open Call, hvor alle professionelle kunstnere kan ansøge om at deltage.
Del på facebook
Facebook

Anne Møller

Kulturjournalist og anmelder
Anne Møller er cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur og Oldtidskundskab fra Aarhus Universitet. Gennem sin uddannelse har hun beskæftiget sig med både litteratur og drama, og hun har en forkærlighed for græske tragedier og kvindelitteratur fra slutningen af 1800tallet. Derudover holder hun meget af socialrealistiske forfattere som Tove Ditlevsen, Vita Andersen, Kim Leine og Morten Pape.
Se Annes artikler her →
Feature artikler
Kulturspind magasin - på gaden nu
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind