open call den frie gruppeudstilling kunstnersammenslutning
NyhedSkrevet af: Chris Johansen07. sept 2017

Den Frie opfordrer kunstnere til at udfordre og eksperimentere med gruppeudstillinger

Den Frie Udstillingsbygning i København har lavet et open call, hvor de opfordrer kunstnergrupper til at indsende udstillingsforslag til 2019.
Den Frie opfordrer kunstnere til at udfordre og eksperimentere med gruppeudstillinger</br>Der er frist på Den Fries open call den 20. novemer.</br>Foto: PR-foto / Den Frie
Der er frist på Den Fries open call den 20. novemer.
Foto: PR-foto / Den Frie
Som en del af udstillingsprogrammet for 2019, søger kunstnersammenslutningen Den Frie kunstprojekter med et kollektivt udgangspunkt. Derfor har de lavet et open call, hvori kunstnergrupper og -netværk opfordres til at indsende udstillingsforslag til Den Frie Udstillingsbygning.

Den Frie har som grundlæggende formål at præsentere publikum for det sidste nye indenfor samtidskunsten. Hvert år præsenteres i omegnen af ti udstillinger med både danske og udenlandske kunstnere, der alle forholder sig til tidens aktuelle emner.

I udvælgelsesprocessen vil Den Frie lægge særligt vægt på, at projektet udfordrer og eksperimenterer med gruppeudstillingen som format, og at projektet går i dialog med udstillingsbygningens tradition for kunstnerinitierede udstillinger.

Udstillingsperioden vil være i foråret 2019, og for at komme i betragtning dertil, skal der indsendes billedmateriale, finansieringsplan og en kort opsummering af projektet til Den Frie inden d. 20. november 2017, hvor der er deadline. 

Fakta:

Læs mere om Den Frie og deres open call

Den Frie Udstilling er Danmarks ældste kunstnersammenslutning. Den Frie Udstilling har i dag 53 medlemmer, og sammenslutningen arrangerer årligt en udstilling i Den Frie, der giver medlemmerne mulighed for at vise deres nyeste værker.
Facebook
Del på facebook

Chris Johansen

Kulturjournalist og redaktionsmedarbejder

Chris Johansen er uddannet cand.mag. i dansk og retorik fra Aarhus Universitet med speciale i krisekommunikation på Facebook. Han har tidligere skrevet for bl.a. Gaffa. Foruden musik er også litteratur og film store interesser, hvor Kafka, Houellebecq og Lynch er blandt favoritterne.

Se Chriss artikler her →
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Sponsoreret indhold
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind