Nye Kulturspind København og Kultuspind Aarhus på gaden
NyhedSkrevet af: Fine Spind01. dec 2021

Nye Kulturspind København og Kultuspind Aarhus på gaden

De nye numre af vores trykte magasiner er landet i og omkring Aarhus og København
Nye Kulturspind København og Kultuspind Aarhus på gaden</br>Find magasinerne Kulturspind Aarhus og Kulturspind København i byen</br>Foto:
Find magasinerne Kulturspind Aarhus og Kulturspind København i byen
Så er det nye numre af vores trykte magasiner Kulturspind Aarhus og Kulturspind København ude. Du finder det på kulturinstitutioner, biblioteker, cafeer, udvalgte butikker og centrale steder i og omkring Aarhus og København.

Denne gang kan du læse et interview med Kim Leine. Med bogen ‘Efter Åndemaneren’ sætter Kim Leine punktum for sin prisbelønnede romantrilogi om grønlandsk kolonihistorie, slægt og identitet. Kim Leine er afhængig af at skrive. Tidligere var han afhængig af stoffer og sex, men nu er litteraturen hans nye misbrug.

Du kan også læse et interview med Jonas Poher Rasmussen. Han har lavet en film om sin ven, der flygtede fra Afghanistan til Danmark. Det er en nytænkende animations-film om venskab, familie, seksualitet og kærlighed

Sif Itona Westerberg er billedhugger og med sine mytologiske skulpturer skåret ud i gasbeton vil hun vise, hvordan mennesker påvirker naturen. Med sine skulpturer mimer hun fortiden, taler ind i fremtiden og advarer os om klimakatastrofen. I Kulturspind magasinet kan du læse et interview med Sif, som lige nu også har en stor udstilling på Aros.

Og så har vi et interview med instruktør Amanda Linnea Ginman om Astrid Lingren. Astrid Lindgren så børn som hele mennesker og gav dem sprog for livets svære erfaringer. En opsætning af ‘Mio, min Mio’ på Randers Teater og Teatret Zeppelin viser, at vejen væk fra ensomhed og frygt skal findes i fantasien og fællesskabets kraft.

Musikeren Barbro har fået en fremragende start på karrieren som solokunstner, men er konstant i tvivl om, om det giver mening at være en del af musikbranchen. Det fortæller de om i det nye nummer af Kulturspind.

Du kan også læse et interview med Bodil Jørgensen, som har været tæt på at dø to gange i sit liv. Hun er hverken bange for død eller rynker. I ‘Maddiker’, et dramatisk stand-up show med Jannie Faurschou og Rikke Wölck, hylder hun alderdommen og gør op med en ungdoms-glorificerende kultur

På Teater Grob i København har en kunstig intelligens fået lov til at være dramatiker. nu skriver den en skabelsesberetning til teatret. Det fortæller Sargun Oshana om.

Læs også kort og godt om:

Brimheim på Radar, Generation 9/11 på Teatret Svalegangen, The Danish Girl på Aarhus Teater, Masterwork på Bora Bora, filmen CODA, Majke Voss, bogen Antikken omkring os af Chr. Gorm Tortzen og Tore Leifer, Tea Lindeburgs film Du som er i himlen, Kunstnernes Påskeudstilling, Jenny Wilson på Voxhall, Julens uhyggelige væsener på Moesgaard, Christian Lollikes Kagefabrikken på Aarhus Teater, Ditte Lyngkær Pedersen i Galleri Lene Bilgrav, Chris Minh Doky på Elværket, Flowers for Torgeir på Teater Katapult, De urolige I Musikhuset, danseforestillingen Björk af Holstebro Dansekompagni, Søren Skrot af Jan Lööf, Carl Frode Tillers Indkredsning-trilogi, og Du må være en engel Hans Christian på Teatret Gruppe 38.

Brimheim på Hotel Cecil, Generation 9/11 på Mungo Park, Kometen Kommer på Anemonen, Operaen ‘Pan’ på Det kgl Teater, Poul Pedersen på Galleri Specta, John kørner på DAC, Kira Skov på Viften og i DRs koncerthus, filmen CODA, Majke Voss på Hotel Cecil, Bohr på Teater ZeBU, filmen Du som er i himlen, Per Vers med Bisse, Katinka, Rasmus Dissing, Bodil Jørgensen i Taastrup musikhus, En pinlig affære på Nørrebro Teater, Scavenus på Bådteatret, Den Kaukasiske Kridtcirkel på Teater Republique, Anne Marie Carl-Nielsen på Glyptoteket, Chris Minh Doky i i Taastrup Teater og musikhus, This Is The Kit på Hotel Cecil, Julie Nord på Galleri Tom Christoffersen, danseforestillingen Björk, Søren Skrot af Jan Lööf, Carl Frode Tiller, og Operaen Hormondagbogen.
Facebook
Del på facebook
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Sponsoreret indhold
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind