Nyt Kulturspind Aarhus gratis magasin ude nu

Nyt Kulturspind Aarhus ude nu

Kort og godt Skrevet af: Fine Spind 17 Aug 2020

Nyt Kulturspind Aarhus ude nu

Nyt Kulturspind Aarhus ude nu</br>Find det nye Kulturspind Aarhus på kulturinstitutioner, biblioteker, cafeer, boghandlere med mere i og omkring Aarhus.</br>Foto: Fine Spind
Foto: Fine Spind
Se store billeder her →
Find det nye Kulturspind Aarhus på kulturinstitutioner, biblioteker, cafeer, boghandlere med mere i og omkring Aarhus.

Nu er der nyt Kulturspind på gaden i Aarhus og omegn. Du kan hente dit eksemplar på biblioteker, kulturinstitutioner, cafeer, udvalgte boghandlere og butikker i og omkring Aarhus. Musiker Amalie Bruun bedre kendt som Myrkur pryder forsiden af dette nummer. Vi mødte hende i den skov, som hun legede i som barn. Her er hun vendt tilbage til efter et stort internationalt gennembrud og talrige koncerter på metalfestivaler i hele verden. Hun har netop udgivet et album med folkesange og er i gang med at finde sig selv på ny som musiker og som mor. Du kan blandt andre også møde fotograf Jan Grarup, som fortæller om sit liv som fotograf i verdens brændpunkter og forfatter Stine Pilgaard, som er flyttet til Vestjylland. I hendes nye bog ‘Meter i sekundet’ kæmper hendes hovedperson for at lære at begå sig i de korte sætningers land og som påhæng til en højskolelærer i Anders Aggers nabolag.
Du kan også komme med i værkstedet hos Ron Mueck som er kunstneren bag ‘Boy’ på ARoS’.
Og du kan lære kvinden, som skal lægge navn til den nye centrale plads ved Godsbanen, bedre at kende. Else Marie Pade var en pioner inden for den elektroniske musik, og vi tegner et portræt af en af de store kulturpersonligheder, hvis navn, vi nu kommer til at slynge om os, når vi færdes i Aarhus.
Du kan også læse om den biografaktuelle film 'Til Sama', som skildrer livet i et krigshærget Aleppo.
Kreativ direktør Bodil Alling på Gruppe38 fortæller om, hvordan de arbejder der og musikeren Goss fortæller om at være en countryboy, der er fanget i byen, som hans nyeste udgivelse også handler om.

Desuden er der som altid stort og småt om nyt fra kulturens verden, så husk at få dit gratis eksemplar med hjem.

Læs kort og godt om:
Leonora Christina Skov og Kristina Holgersen på Atlas, Emma Gad ude af takt Aarhus Teater og Randers Teater, En kærlighedshistorie af Madame Nielsen, Strandglas til et kunstværk af Heidi Hove og Jens Axel Beck, PRIMUS af Svalholm, Christian Lemmerz og Norbert Tadeusz på Horsens Kunstmuseum, TV2 på Ceres Arena, Peter Laugesen og Aarhus Symfoniorkester, Arne Jacobsen på Trapholt, 17 verdensmål fortolket af 17 forfattere og 17 illustratorer fra Forlaget Silkefyret, Kulturproduktionscentret Godsbanen og Aarhus Litteraturcenter, Skønhedsmaskinen af af Teater Refleksion og De Røde Heste, - og Æskens Baggård.

Del på facebook
Facebook
Feature artikler
Kulturspind magasin - på gaden nu
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind