Nyt Kulturspind Aarhus magasin på gaden Penny Police Teitur Lillibeth Cuenca Rasmussen
NyhedSkrevet af: Fine Spind16. aug 2019

Nyt Kulturspind Aarhus på gaden

Du kan nu finde seneste nummer af vores trykte Aarhus-magasin rundt omkring i hele Aarhus. På torsdag kommer Kulturspind København
Nyt Kulturspind Aarhus på gaden</br>Du finder Kulturspind Aarhus på kulturinstitutioner, cafeer, biblioteker m.m. i hele Aarhus.</br>Foto: Fine Spind
Du finder Kulturspind Aarhus på kulturinstitutioner, cafeer, biblioteker m.m. i hele Aarhus.
Foto: Fine Spind

Det nyeste nummer af vores trykte magasin Kulturspind Aarhus er på gaden. Hvis du ikke kommer rundt i byen, kan du få magasinet sendt hjem til dig.

Denne gang kan du glæde dig til interview med Penny Police, som også har fået forsidepladsen.
Altid samfundrevsende dramatiker Christian Lollike og dramatiske Madame Nielsen fortæller i vores interview med dem om deres arbejde med forestillingen Black Madonna og om at bevæge sig ind på sprængfarlige emne. Vi har været i Thy for at besøge forfatter Mette Hegnhøj, som netop har udgivet ny børnebog, hvortil hun har klippet alle ord ud af andre bøger.

Du kan også møde kunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen, som udstiller på Horsens Kunstmuseum. Vi har talt med hende om national identitet, og hvordan det er noget, man godt kan gå meget op i uden at være nationalist. Vi har også talt med filminstruktør Suvi Andrea Helminen om identitet; nemlig kønsidentitet. Hun arbejde med køn i alle mulige afskygninger og har en udstilling på Kvindemuseet.
Og så har vi undersøgt forholdet mellem teknoligi og kunst i vores interview med komponisterne Signe Bisgaard og Morten Riis. De har komponeret komponeret musik til Aarhus Jazzorkester, som de skal opføre sammen med en meget særlig robot.

Vi har har også et interview med Teitur, som fortæller om at være rykket til færøerne, have fundet lykken og skrevet en sang baseret på en depressionstest.

Som altid har vi også nye noter fra Nina og endelig kan du komme indenfor i Rune Bosses værksted i vores billedserie. Han har netop nu sit afgangsværk fra kunstakademiet med i en udstilling på ARoS. Igennem et helt år skar han skiver af et bøgetræ for derefter at samle det igen.

Læs også kort og godt om:
Lone Hørslev og Jesper Mechlenburg i Musikhuset, Fastpoholmen på Atlas, Signe Klejs på Kvindemuseet og i Galleri Image, Douglas Gordon på AroS, Selskabssange fra Bora Bora, Photobook Week på Galleri Image og Arkitektskolen, Svalholm på Godsbanen, Lyd+litteratur på Radar, Enestående hos Teatret Gruppe 38, John Cage på Godsbanen, Murens Fald på Dansk Plakatmuseum, Fyrtøjet på Teater Refleksion, Jeg er her af Aarhus Teater, Star Wars og Ringenes Herre med Aarhus Symfoniorkester.

Facebook
Del på facebook
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Seneste anmeldelser
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind