Fine Spind udkommer på tryk i København - nyt kulturmagasin
Få Kulturspind Aarhus
eller Kulturspind København
med posten


kulturspind-forside kulturspind-forside Få magasinet
Kulturspind Aarhus eller
Kulturspind København tilsendt for kun 49,95 kr.
pr. nummer.
kulturspind-logo

Kulturspind

Fine Spind udkommer på tryk i København

Kort og godt Skrevet af: Fine Spind 22 Feb 2019

Fine Spind udkommer på tryk i København

Rundt omkring i hele byen kan du finde vores lækre magasin om kunst og kultur i København

Fine Spind udkommer på tryk i København</br>Nu har København fået et kunst- og kulturmagasin på tryk.</br>Foto: Kulturmagasinet Fine Spind
Foto: Kulturmagasinet Fine Spind
Se store billeder her →
Nu har København fået et kunst- og kulturmagasin på tryk.
Nu sker det. Vi har ventet i spænding. Nu er vi også på tryk i København. Du kan finde Kulturspind København på kulturinstitutioner, biblioteker, udvalgte cafeer, butikker og uddannelsesinstitutioner.

Vi skriver om kunst og kultur - om scenekunst, litteratur, musik, billedkunst, film og meget mere. Vores kulturjournalistik varierer mellem dybdegående portrætartikler, interviews, billedserier og reportager. På vores online site dækker vi selvfølgelig fortsat kultur i hele landet - især med fokus på København og Aarhus.

Men nu har København fået et kunst- og kulturmagasin på tryk. Kulturspind København udkommer hver tredje måned. Det er gratis og det er til dig. Rigtig god læselyst.

Der er også mulighed for at tegne abonnement og få magasinet Kulturspind København sendt direkte til døren. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Marie Nyeng og Sixten Therkildsen
Kulturspind København

I det første nummer af Kulturspind København, som er på gaden nu, kan du læse:
Interview med Teitur, billedkunstner Patricia Piccinini, som udstiller på Arken, Interview med Jens Albinus om forestillingen Hvis dette er et menneske på Husets Teater, Portrætinterview med musiker Maria Faust, Interview med Hesselholdt og Mejlvang, som udstiller på Thorvaldsens museum.

Du kan komme med i tegnerens værksted hos illustrator Otto Dickmeiss og læse om Vinterbørnenes røde mor Dea Trier Mørchs udstilling på Louisianna, om Hanne Højgaard Viemoses nye bog HHV FRSHWN, filmen Trækfugle, der skildrer Colombias narkohistorie indefra, og om musikeren Alice Pheobe Lou, som er gået fra at være fri gademusikant til de store scener.

Kunstkollektivet Familien starter måske et oprør - det kan du læse om i interviewet med Rosa Sand Michelsen og Mikkel Trier Rygaard.

Der er også kort og godt om: Mamo, Pipilotti Risr, Halfdan Pisket på Charlottenborg, Copenhagen Circus Arts Festival, Det Jyske Operas Kleopatra på Det Kgl. Teater, Tove Ditlevsen feberen fortsætter fra forlaget Gladiator og på Folketeatret, Regnbue-børnebogs-konkurrenze med Kim Fupz Aakeson som dommer, Open Studios på Fabrikken for Kunst og design, Hammershøi med Elmgreen & Dragset på SMK, Peter Holst Henckel på Gammel Holtegaard, Vinterjazz, Open call til Internationalt Directors Lab, Det Frie Felts Festival, Bauhaus på Designmuseum Danmark, Eventyrtegninger på Storm P. Museet.
Del på facebook
Facebook
Kulturmagasinet Fine Spind
Magasin og kalender om kultur
Alle artikler på Fine Spind
- copyright ©, 2014-2016.

Kulturmagasinet Fine Spind laves på
Kulturproduktionscentret Godsbanen i Aarhus

Kontakt os
Kulturmagasinet Fine Spind
Kulturproduktionscentret
Godsbanen, Projektdækket
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
Email: info@finespind.dk
SE-nr.: 35797602

Følg også Kulturmagasinet Fine Spind her: