Fine Spind udkommer på tryk med det nye magasin Kulturspind Aarhus
NyhedSkrevet af: Marie Nyeng16. nov 2018

Fine Spind udkommer på tryk med det nye magasin Kulturspind Aarhus

Rundt omkring i hele byen kan du finde vores lækre magasin om kunst og kultur i Aarhus
Fine Spind udkommer på tryk med det nye magasin Kulturspind Aarhus</br>Kulturspind Aarhus - det nye trykte magasin om kunst og kultur i Aarhus kan fines gratis rundt omkring i hele byen.</br>Foto: Kulturmagasinet Fine Spind - Marie Nyeng
Kulturspind Aarhus - det nye trykte magasin om kunst og kultur i Aarhus kan fines gratis rundt omkring i hele byen.
Foto: Kulturmagasinet Fine Spind - Marie Nyeng
Nu sker det. Vi har ventet i spænding. Vores nye trykte magasin Kulturspind Aarhus landede i går og du kan nu finde det rundt omkring i Aarhus på kulturinstitutioner, biblioteker, udvalgte cafeer, butikker og uddannelsesinstitutioner.

Du kender os sikkert som Kulturmagasinet Fine Spind, hvor vi hver dag leverer interviews, baggrund og kulturjournalistik med dybde på www.finespind.dk

Vi skriver om kunst og kultur - om scenekunst, litteratur, musik, billedkunst, film og meget mere. Vores kulturjournalistik varierer mellem dybdegående portrætartikler, interviews, billedserier og reportager. På vores online site dækker vi selvfølgelig fortsat kultur i hele landet - især med fokus på København og Aarhus.

Aarhus har nu fået et kunst- og kulturmagasin på tryk, som dækker hele Aarhus. Det hedder Kulturspind Aarhus. Magasinet udkommer hver tredje måned. Det er gratis og det er til dig. Rigtig god læselyst

Marie Nyeng og Sixten Therkildsen
Kulturspind Aarhus

 

I det første nummer af Kulturspind Aarhus, som er på gaden nu, kan du læse artikler om:

Morten Ramsland, Do Ho Suh på Aros, Filmen Touch me not i Øst for Paradis, Hailey Tuck på Atlas, Udstillingen Efter Flugten på Moesgaard, AquaSonic på Åbne Scene, Tænkepause om byen, Dancer in the Dark på Aarhus Teater, Jagten på det grå guld af Don Gnu på Bora Bora og En hemmelig klub.

Læs også kort og godt om:

Animationsfilm og dukketeater på Teater Refleksion Den Lille Prins i Musikhuset - Værk.Collective på Radar - Arbejdsophold i Berlin for kunstnere- First Aid Kit – Singvogel - Rasmus Lyberth - IAMJJ’s – Folkeklubben - Courtney Marie Andrews – Dicte-Hempler – Myrkur - KP19 - How We Curate i Kunsthal Aarhus.
Facebook
Del på facebook

Marie Nyeng

Chefredaktør og kulturjournalist
Marie Norman Nyeng er uddannet Cand.mag. i Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet og er fagjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har arbejdet med journalistik og formidling af kultur, holdt foredrag og undervist kunstnere i at skrive og markedsføre sig.
Se Maries artikler her →
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Seneste anmeldelser
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind