Billedgalleri til:
Aarhus Volume er selvgroet bymiljø
<
/
>
Aarhus Volume er en non-profit kulturforening. Grundlaget for foreningen startede for fem-seks år siden med en gruppe unge iværksættere og venner, der mødtes på Frontløberne med et fælles ønske om at skabe fede piratfester i Aarhus by.
Foto: Johan Adrian Buus
I februar 2016 blev Aarhus Volume grundlagt, og i dag består foreningen af 20-25 mand. Aarhus Volume stræber efter at lave ambitiøse musik- og kulturarrangementer.
Foto: Johan Adrian Buus
Albert Helmig har startet og står bag Aarhus Volume. Foreningens årlige hoved-event er den højtelskede Gadefestival, hvor der også indbringes flere genrer som streetsport, mad og kunst.
Foto: Marie Nyeng
Copyright Kulturmagasinet Fine Spind
Aarhus Volume har hovedkontor i A-Huset på Institut for (X) - en kultur-, erhvervs- og uddannelsesplatform, der blev grundlagt i 2009.
Foto: Johan Adrian Buus
Til den første Aarhus Volume Gadefestival i 2016 var det forventede besøgstal 2500. Der kom 10.000. Året efter deltog 20.000.
Foto: Johan Adrian Buus
I Aarhus Volume er midtbyen og gaden i centrum. Men det behøver ikke at betyde, at man skal stå og hænge nede på blokken for at være en del af det. Men det er den der by-feeling, siger Albert Helmig.
Foto: Marie Nyeng
Copyright Kulturmagasinet Fine Spind