Fine Spind standart feb20
Få det trykte magasin Kulturspind København med posten for kun 49,95 kr

Få det trykte magasin Kulturspind København med posten

Skrevet af: Fine Spind 04 Apr 2019
Del på facebook
Facebook

Få det trykte magasin Kulturspind København med posten

Nu kan du få magasinet Kulturspind København tilsendt for kun 49,95 kr. pr. nummer med et årsabonnement på fire numre. ( Ialt 199,80 kr for et år )

Kulturspind København er gratis, hvis du selv henter det på en af byens kulturinstitutioner, på biblioteker, udvalgte cafeer, butikker eller uddannelsesinstitutioner.
Nu kan du få magasinet tilsendt for 49,95 kr. pr. nummer med et årsabonnement på fire numre - inklusiv forsendelse og moms.
( Ialt 199,80 kr for et år )

Magasinet har et omfang på 48 sider.

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn og adresse og angiv at du er interesseret i at abonnere på Kulturspind København. ( Vi udgiver også magasinet Kulturspind Aarhus )
Foto: PR-foto
Se store billeder her →
Kulturspind København februar 2019 nummeret
Foto: PR-foto
Se store billeder her →
Vi udgiver også magasinet Kulturspind Aarhus

Det kan du læse om i vores februar-nummer

Vi skriver om kunst og kultur - om scenekunst, litteratur, musik, billedkunst, film og meget mere. Vores kulturjournalistik varierer mellem dybdegående portrætartikler, interviews, billedserier og reportager.

I det første nummer af Kulturspind København, som er på gaden nu, kan du læse:

Interview med Teitur, interview med billedkunstner Patricia Piccinini, som udstiller på Arken, interview med Jens Albinus om forestillingen Hvis dette er et menneske på Husets Teater, portrætinterview med musiker Maria Faust, og interview med Hesselholdt og Mejlvang, som udstiller på Thorvaldsens museum.
I vores billedserie kan du komme med i tegnerens værksted hos illustrator Otto Dickmeiss. Du kan læse om Vinterbørnenes røde mor Dea Trier Mørchs udstilling på Louisianna, om Hanne Højgaard Viemoses nye bog HHV FRSHWN, om filmen Trækfugle, der skildrer Colombias narkohistorie indefra, og om musikeren Alice Pheobe Lou, som er gået fra at være fri gademusikant til at optræde på de store scener.
Kunstkollektivet Familien starter måske et oprør - det kan du læse om i interviewet med Rosa Sand Michelsen og Mikkel Trier Rygaard.

Der er også kort og godt om: Mamo, Pipilotti Rist, Halfdan Pisket på Charlottenborg, Copenhagen Circus Arts Festival, Det Jyske Operas Kleopatra på Det Kgl. Teater, Tove Ditlevsen feberen fortsætter fra forlaget Gladiator og på Folketeatret, Regnbue-børnebogs-konkurrenze med Kim Fupz Aakeson som dommer, Open Studios på Fabrikken for Kunst og design, Hammershøi med Elmgreen & Dragset på SMK, Peter Holst Henckel på Gammel Holtegaard, Vinterjazz, Open call til Internationalt Directors Lab, Det Frie Felts Festival, Bauhaus på Designmuseum Danmark, Eventyrtegninger på Storm P. Museet.
Del på facebook
Facebook
Feature artikler
Kulturspind magasin - på gaden nu
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind