Nye Kulturspind på gaden nu - Søren Huss | Rune Bosse I Lilja Scherfig | Stille liv
NyhedSkrevet af: Fine Spind08. feb 2023

Forårsudgaverne af Kulturspind ude nu

Vores trykte magasiner Kulturspind Aarhus og Kulturspind København er netop landet og ligger og venter på at inspirere
Forårsudgaverne af Kulturspind ude nu</br>Søren Huss pryder forsiden af de nye udgaver af Kulturspind.</br>Foto: Fine Spind
Søren Huss pryder forsiden af de nye udgaver af Kulturspind.
Foto: Fine Spind
Nu er der ikke længe til, at foråret er på vej. Forårsudgaven af vores trykte magasiner Kulturspind Aarhus og Kulturspind København er netop landet og ligger og venter på at inspirere dig til store kulturoplevelser og give dig et indblik i kulturen.

Denne gang pryder musikeren Søren Huss vores forside. For halvandet år siden måtte han aflyse alle sine planlagte koncerter, fordi han blev ramt af en alvorlig depression. I december trådte han med tre livekoncerter tilbage på scenerne. I vores store interview fortæller han om at vende tilbage til sit hjem i musikken.

Billedkunstneren Rune Bosse elsker træer og flyttede for nyligt ind på et Gods, lige ved den skov, han voksede op i. Og på den måde vendte han også hjem; hjem til til træerne, som han bruger i sin kunst. I vores interview fortæller han om, hvordan han arbejder med naturen i sine smukke og dragende værker, der lige nu blandt andet kan opleves i en stor soloudstilling på museet Heart.

Forfatter Lilja Scherfig voksede op i et politisk hjem, hvor børn ikke måtte græde. I de nye Kulturspind fortæller hun om, hvordan hun nu skriver børnebøger, som lærer forældre ikke at misbruge magten over deres børn, og som viser alt det lys, der er at finde i livet, hvis vi tør at vise vores følelser og være dem, vi er. Her til foråret udgiver hun også en bog til voksne, der handler om at skrive dagbog.

Selvom man har et hjem med alt, hvad man skal bruge, kan man godt føle sig rodløs. Det kan filminstruktør Malene Chok skrive under på. Hun er adopteret fra Korea. I sin spillefilmsdebut skildrer hun et adopteret barns længsel og sorg i en dansk familie. I magasinet fortæller hun om, hvordan hun gerne vil vise de uforudsete dynamikker, der kan opstå i en adoptivfamilie.

Endelig zoomer vi også ud og besøger grænsen mellem USA og Mexico, hvor en kunstinstallation fik børn til at lege sammen henover muren, der adskiller dem.

Som altid er der også en masse kort og godt om aktuel kultur. Bagerst i magasinerne finder du den store kulturkalender med aktuelle kulturtilbud.

Du finder Kulturspind København på Kulturinstitutioner i og omkring København, på biblioteker, udvalgte Irma og Superbrugsen-butikker, udvalgte boghandlere og cafeer.

Du finder Kulturspind Aarhus på Kulturinstitutioner i og omkring Aarhus, på biblioteker, udvalgte Superbrugsen, Menu og Rema 1000-butikker, udvalgte boghandlere og cafeer.
Facebook
Del på facebook
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Seneste anmeldelser
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind