Den syngende nar Bisse på Odense teater i Shakespeares Helligtrekongersaften

Den syngende nar Bisse

Kort og godt Skrevet af: Fine Spind 11 Nov 2019

Den syngende nar Bisse

Bisse springer ud som teaterkomponist og skuespiller på Odense Teater i Shakespeares Helligtrekongersaften
Den syngende nar Bisse</br>Bisse springer ud som teaterkomponist og skuespiller på Odense Teater</br>Foto: PR-foto
Foto: PR-foto
Se store billeder her →
Bisse springer ud som teaterkomponist og skuespiller på Odense Teater

Odense Teater puster nyt liv i William Shakespeares kærlighedskomedie Helligtrekongersaften, som de har premiere på den 31. januar. Musikken leveres nemlig af musikeren Bisse, der på få år har udgivet 10 album.
Ud over at nyfortolke musikken til forestillingen, skal den 32-årige musiker også spille rollen som narren Feste i forestillingen.

Thorbjørn Radisch Bredkjær tager favntag med musikken sammen med Adi Zukanovic, der tidligere har været på Odense Teater, da han arrangerede musikken til forestillingen Så længe mit hjerte slår og desuden er kendt som medskabende kraft for blandt andre Nikolaj Nørlund og Oh Land.

Forestillingen Helligtrekongersaften er en af Shakespeares sjoveste komedier, og der er skruet helt op for forviklingerne i kærlighedsintrigerne, de forvirrede følelser og de skønne skæve karakterer i fortællingen. Historien handler om tvillingerne Sebastian og Viola, der under et dramatisk skibbrud bliver væk fra hinanden. Viola bliver skyllet i land ved Illyriens kyst og er overbevist om, at hendes bror er druknet. Hun forklæder sig som mand og søger tjeneste hos hertugen Orsino, som hun straks forelsker sig i. Orsino er imidlertid dybt og ulykkeligt forelsket i grevinden Olivia, der ikke vil vide af ham. Orsino sender desperat Viola afsted med kærlighedsbud, og med kvindelist i forklædning lykkes det hende at afvæbne Olivia, der forelsker sig mere og mere i den unge tjenerinde.

Læs også - Bisse: “Min musik er min gravsten, som jeg arbejder på hver dag”

Læs også - Adi Zukanović: Musikeren der ville noget mere end bare spille musik

Fakta:

Forestillingen Helligtrekongersaften instrueres af teaterdirektør og instruktør Jens August Wille og har premiere på Odense Teater 31. januar 2020.
I forestillingen medvirker desuden bl.a: Peder Dahlgaard, Anna Bruus Christensen, Natalí Vallespir Sand, Benjamin Kitter, Magnus Andersen Hald, Malene Melsen, Isa Marie Henningsen, Peter Høgsbro, Niels Skovgaard Andersen og Lars Simonsen m.fl.

Thorbjørn Radisch Bredkjær, kendt som Bisse, er sangskriver og musiker. Bisse startede sin solo-karriere i 2015 med debutpladen PMS og har siden udgivet 10 album. Bisse er en af de mest anmelderroste danske musikere for tiden og optræder med et stærkt og farverigt sceneshow under sine koncerter. Bisse er pladeaktuel og rejser lige nu landet rundt på turné.

Del på facebook
Facebook
Feature artikler
Kulturspind magasin - på gaden nu
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind