Kulturspind København ude nu

Kulturspind København ude nu

Kort og godt Skrevet af: Fine Spind 22 Aug 2019

Kulturspind København ude nu

Det nyeste nummer af vores trykte magasin Kulturspind København er på gaden. Hvis du ikke kommer rundt i byen, kan du få magasinet sendt hjem til dig.
Kulturspind København ude nu</br>Find Kulturspind København på Kulturinstitutioner, biblioteker, cafeer og udvalgte boghandlere</br>Foto: Fine Spind
Foto: Fine Spind
Se store billeder her →
Find Kulturspind København på Kulturinstitutioner, biblioteker, cafeer og udvalgte boghandlere

Denne gang kan du glæde dig til interview med Penny Police, som også har fået forsidepladsen.
Du kan møde kurator Rasmus Stenbakken, som står bag udstillingen Art & Porn på Charlottenborg. Siden 69 er grænserne for, hvad man kan vise i det offentlige rum blevet rykket - også i kunstens verden.
Altid samfundrevsende dramatiker Christian Lollike og dramatiske Madame Nielsen fortæller i vores interview med dem om deres arbejde med forestillingen Black Madonna og om at bevæge sig ind på sprængfarlige emne. Vi har været i Thy for at besøge forfatter Mette Hegnhøj, som netop har udgivet ny børnebog, hvortil hun har klippet alle ord ud af andre bøger.

Du kan også møde kunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen. Vi har talt med hende om national identitet, og hvordan det er noget, man godt kan gå meget op i uden at være nationalist. Vi har også talt med filminstruktør Suvi Andrea Helminen om identitet; nemlig kønsidentitet. Hun arbejde med køn i alle mulige afskygninger o.
Og så har vi undersøgt forholdet mellem teknoligi og kunst i vores interview med komponisterne Signe Bisgaard og Morten Riis. De har komponeret komponeret musik til Aarhus Jazzorkester, som de skal opføre sammen med en meget særlig robot.

Som altid har vi også nye noter fra Nina og endelig kan du komme indenfor i Rune Bosses værksted i vores billedserie.  Igennem et helt år skar han skiver af et bøgetræ for derefter at samle det igen.

Læs også kort og godt om:

Uhørt på Hotel Cecil, Lassse Krog Møller på KØS, Leonard Cohen udstilling på Gl. Strand og Nikolaj Kunsthal, Mælkebøttereglementet på Teatret Zeppelin, Brøgger på Revolver / Teater Republique, Kristoffer Ørums på Møstings Hus, Weaving Lab hos Copenhagen Contemporary, Den Lille Prins på Anemonen, Valhalla på Storm P. Museet, Jan Sonnergaard forestilling på Betty Nansen Teatret, John Cage, Jacob Kirkegaard, Tobias R. Kirstein og Niels Lyhne Løkkegaard på Copenhagen Contemporary, Jesca Hoop på Vega, og BUSTER Filmfestival.

Del på facebook
Facebook
Feature artikler
Kulturspind magasin - på gaden nu
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind