Øst for Paradis på Dokk1 | Creative Control I Chevalier
NyhedSkrevet af: Katrine Ahlstrøm Hellfritzsch11. feb 2017

Gratis Paradisfilm på Dokk1

Øst for Paradis rykker i foråret sine egne forpremierefilm ud af biografsalsmørket og ind på Dokk1.
Gratis Paradisfilm på Dokk1</br>Filmen Creative Control kan ses til forpremiere d. 20. februar på Dokk1.</br>Foto: PR-foto / Øst for Paradis
Filmen Creative Control kan ses til forpremiere d. 20. februar på Dokk1.
Foto: PR-foto / Øst for Paradis

Øst for Paradis starter nyt samarbejde om filmvisninger med Dokk1, og i foråret inviterer de på forpremierer på film, som biografen selv importerer. Filmene vises et par uger før de har premiere i landets biografer og ledsages af oplæg og minievents. Arrangementerne er gratis og kræver ikke tilmelding. 

Første forpremiere er d. 20. februar, når sciencefiction-thrilleren Creative Control vises på Rampen på Dokk1. Filmen byder på high-tech gåder og avartarer, og efter filmvisningen kan man selv gå på opdagelse i hullerne mellem fiktion og virkelighed med et par VR-briller. 

Kom ud af biografmørket

Øst for Paradis arbejder med anderledes film og vil derfor også gerne udforske de anderledes filmoplevelser. De film, biografen selv importerer til Danmark, skal med det nye samarbejde med Dokk1 rykke filmen ud af biografsalens mørke, og suppleres med små ekstra oplevelser og oplæg. 

“Vi vil rigtig gerne give de film, vi selv importerer til Danmark, mulighed for at nå et publikum, der er interesseret i netop de film, der byder på noget helt særligt. Dokk1 har fat i et kulturelt nysgerrigt og kvalitetsbevidst publikum, og derfor mener vi vores samarbejde om et forår med forpremiere-events er et rigtig godt match,” fortæller Line Daugbjerg Christensen fra Øst for Paradis. 

Facebook
Del på facebook

Katrine Ahlstrøm Hellfritzsch

Kulturjournalist og redaktionsmedarbejder
Katrine Ahlstrøm Hellfritzsch er uddannet cand.mag i Litteraturhistorie fra Aarhus Universitet med speciale i kollektive skriveprocesser og kreative arbejdsrum. Hun er særligt optaget af hvordan vi møder kultur i vores dagligdag, og hvordan mødet kan skabe nysgerrighed, inspiration og aktivitet - og så elsker hun at formidle den gode oplevelse. Katrine har en stor kærlighed til litteraturens mange oplevelsesuniverser og fordyber sig gerne i alt fra høvisk ridderdigtning til magisk realisme i finsk samtidslitteratur.
Se Katrines artikler her →
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Sponsoreret indhold
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind