Kulturspind Aarhus - Eivør, Spor, Peter Land, ARoS, CoryDong, Trækfugle, Dickmeiss
NyhedSkrevet af: Fine Spind22. feb 2019

Kulturspind Aarhus - nyt nummer ude nu

Kulturspind Aarhus er landet. Magasinet er gratis og du kan finde Kulturspind Aarhus på kulturinstitutioner, biblioteker, udvalgte cafeer, butikker og uddannelsesinstitutioner.
Kulturspind Aarhus - nyt nummer ude nu</br>Kulturspind Aarhus forårsnummer er udkommet - og nu er der også et Kulturspind København til københavnerene.</br>Foto: Kulturmagasinet Fine Spind
Kulturspind Aarhus forårsnummer er udkommet - og nu er der også et Kulturspind København til københavnerene.
Foto: Kulturmagasinet Fine Spind
Denne gang pryder Eivør vores forside. Sangerinden med dybe rødder i den færøske natur er lige nu i gang med et nyt album, der udkommer i år. Hun tager på Skaninaviensturné her i foråret og spiller i både Aarhus, København, Aalborg, Odense og Horsens.

Du kan komme med i tegnerens værksted hos illustrator Otto Dickmeiss og møde Peter Land, som er den første mand, der udstiller på Kvindemuseet og museumsinspektør fra museet Julie Rokkjær Birch. Vi har også set på filmen Trækfugle, som har premiere i Øst for Paradis og skildrer Colombias narkohistorie indefra. Og så kan du læse om forfatteren Hanne Højgaard Viemoses nye bog HHV FRSHWN, som hun har skrevet efter hun rykkede ud af Gellerupparken.

Aarhus har en lang tradition for at være platform for eksperimenterende lydkunst og musik. Spor festival præsenterer hvert år skelsættende lydkunst. Det kan du læse om i vores interview med Anna Berit Asp.

På ARoS sætter en række store internationale kunstnere som Doug Aitken, Rirkrit Tirvanija og Mona Hatoum fokus på fremtidens udfordringer Vi har talt med kuratorerne Jeanett Stampe og Luise Faurschou.
Vi har også talt med Ina-Miriam Rosenbaum, hvordan hun mener, politisk debat på teaterscenen kan styrke demokratiet. Hun står til april bag forestillingen CoryDong på Teatret Svalegangen.

Endelig kan du også læse kort og godt om: Kunstnernes Påskeudstilling og SPRING, The William Blakes på Voxhall, Open call for scenekunst-instruktører til Directors Lab i New York, regnbue-børnebogs-konkurrence, Århundredets Festival, Kleopatra og Den Jyske Opera, Vild med Ord litteraturfestival, indfødsretsprøven på Teater Katapult, Katinka på Voxhall, The Rocky Horror Show på Aarhus Teater, Vinterjazz, Maria Faust på Radar, Patti Smith i Musikhuset, absurd børneteater på Teater Refleksion, Tænk hvis jeg havde en Rejsegrammofon på Teatret Gruppe 38.

Der er også mulighed for at tegne abonnement og få magasinet Kulturspind Aarhus sendt direkte til døren. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for pris, hvis du er interesseret
Facebook
Del på facebook
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Seneste anmeldelser
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind