forårsnummeret af Magasinet Godsbanen på gaden i Aarhus

Nyt nummer af Magasinet Godsbanen

Kort og godt Skrevet af: Fine Spind 18 Feb 2019

Nyt nummer af Magasinet Godsbanen

Nu er forårsnummeret af Magasinet Godsbanen på gaden. Du finder det rundt omkring på Godsbanen og på centrale spots i Aarhus

Vi har denne gang musikeren Maria Faust på forsiden. Hun er komponist og saxofonist og spiller helt i sin egen kategori. Hun voksede op med marchmusik i Estland langt fra det amerikanske swing og spiller på Radar på Godsbanen den 21. februar. I det store interview med hende i magasinet fortæller hun, hvordan hun aldrig var i tvivl om, at hun var musiker. Heller ikke da hun som 6-årig helt selv tog til optagelsesprøve på musikskolen i Estland.

Jesper Rasmussen er billedkunstner og har været en central del af den danske kunstscene i mange år - blandt andet som rektor for Det Jyske Kunstakademi. I år har han et stort værksted på Godsbanen, hvor han arbejder på sit udsmykningsprojekt til Generationernes hus, som er i gang med at blive bygget på Aarhus Ø. Han fortæller om sit arbejde med projektet og sin kunst i vores interview med ham i magasinet.

En anden billedkunstner, som også kommer meget på Godsbanen, er Thomas Kruse. I efteråret genforenede han bandet Røde Mor til en koncert på Godsbanen, da hans udstilling Bydrømme åbnede. Tilbage i 70’erne var han nemlig også selv en del af kunstnerkollektivet som billedkunstner. Han fortæller i magasinet om sine drømme for byen, som han har arbejdet med i sine plakater gennem en menneskealder.

I magasinet kan du også møde Papirteatret Meklenborg, der sætter Nattergalen op på Teater Katapult i deres helt særlige teater, hvor alt er klippet ud af papir. FROSTKomp.ART har skabt forestillingen We Are Not Unique, der handler om frihed og vores behov for at være noget særligt. Den spiller på Godsbanens Åbne Scene.
Forfatter Mathilde Walter Clark er en del af programmet på festivalen Vild med Ord, som indtager Godsbanen næste weekend. Hun har skrevet en bog om sin far, som boede i USA, mens hun voksede op i Danmark. I vores interview fortæller hun om at skrive en meget personlig bog, som hun egentlig har været i gang med hele sit liv.

Endelig kan du også møde artkitekten bag tegnestuen Kondens på Institut for X og den nyuddannede billedkunstner Sophia Ioannou Gjerding, som er blevet tildelt Art Prize, som uddeles i et samarbejde mellem Godsbanen, Kunsthal Aarhus og ARoS.

Kom forbi Godsbanen og find magasinet, hvor hjertet banker for kultur.

Magasinet Godsbanen udgives af Kulturmagasinet Fine Spind.

Del på facebook
Facebook
Feature artikler
Kulturspind magasin - på gaden nu
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind